2008 / 2009:

Pro letošní sezónu je dána pro náš oddíl IBK Tre Kronor Ostrava mít vyškolené minimálně dva rozhodčí, kteří v dané sezóně splní status rozhodčího v rámci České florbalové unie. Směrnicí Moravskoslezské unie byla stanovena i sankce ve formě finanční pokuty 2.000,- Kč za každého nevyškoleného či nedodržujícího status rozhodčího.

V našem oddílu již dlouhodobě působí rozhodcovská dvojice Radim Sýkora a Lukáš Strnad, jejich dosavadní činnost je popsána v sezóně 2007 / 2008, připomeňme zde jen ty největší dosavadní úspěchy, kterými jsou rozhodování semifinálového utkání turnaje Czech open v kategorii ŽENY ELITE,  rozhodování finálového bloku turnaje Prague games a v neposlední řadě i finálového utkání Mistrovství republiky starších žáků.

Bohužel v letošní sezóně ukončil svou dosavadní rozhodcovskou činnost Tomáš Uvíra, který i přestal hrát. Dlouhodobě tvořil dvojici s Janem Blahutem z ostravského Pepina. 

Dále pak ukončili činnost po 1 roce působení v rozhodcovském stavu Michal Řezák a Jan Marek, kteří se nepřehoupli přes kategorii rozhodcovských nováčků licence N a nepokusili se získat vyšší licenci.


Kontakt

IBK Tre Kronor Ostrava

Staňkova 32
700 30 Ostrava - Výškovice


mobil: 737 36 55 77 - Luki mobil: 737 97 12 41 - Siki



STATISTIKY


Statistiky IBK Tre Kronor